2017 WISHES

Fashion

Hej med jer.
Velkommen til dette indlæg, som idag kommer til at handle om, de items jeg virkelig drømmer om at få fingrene i, i 2017. Det skal lige siges, at jeg ikke regner med at få købt alle tingene, da jeg simpelthen ikke har alle de penge, hehe. Er kun en fattig studerende ;)
Kisses M


Louis Vuitton flat wonderland boot monogram
9400kr

Dette item er helt sikkert det jeg vil bruge mine penge på aller først! Jeg har været plask forelsket i disse støvler, siden første gang jeg prøvede dem tilbage i december. Dog er prisen også ret høj, men det lukker jeg forsigtigt mine øjne for, da jeg synes det er en virkelig fantastisk støvle, der vil holde i mange år. Helt sikkert en støvle, jeg håber på at få fingrene i en dag!


Meotine ivy jacket green
6500kr

Denne fantastiske jakke, har jeg haft øjnene på HELE vinteren! Jeg synes den er så fantastisk, og kan pifte ethvert outfit op. Det ville bestemt ikke gøre mig noget, hvis den blev en del af min garderobe ;) Håber og tror på, at jeg kan tage mig sammen og få købt den til næste vinter.


Jane Kønig horn ørering
800kr stk.

De her øreringe har noget helt vildt sejt over sig! Jeg er vild med det rå look, de er så feminine og rockede på samme tid, og det fanger mig. De må altså i 2017 blive en del af min smykke samlingGucci skuldertaske
11.175kr

Den her taske fra Gucci er altså for cool! Er jeg den eneste der synes det? Nok er farven lidt vild, men for mig der ofte går i sort, hvidt og gråt, vil den kunne gøre ethvert outfit sejt. Det er i hvert fald det jeg prøver at overbevise mig selv om. Når jeg en dag når 11.000kr, jeg ikke ved hvad jeg skal bruge til, skal den her taske med hjem og bo hos mig. I mit hoved, har jeg allerede sammensat en helt masse outfits, hvor denne taske indgår, og lige præcis derfor, må jeg altså eje den en dag.


Kenzo t-shirt
699kr

Jeg har simpelthen set på denne t-shirt siden i sommers, og har endnu ikke taget mig sammen til at købe den! Jeg så den på Mathilde Gøhlers instagram billede, første første gang i sommers, og synes hun så fantastisk ud i den. Jeg synes den er så fin og enkelt, og helt klart et item, jeg må forkæle min garderobe med


Gucci slippers
5.962kr

Det her er helt sikker mit mest skøre og anderledes ønske! Jeg synes de er så seje, nok i bund og grund fordi de er så anderledes, i forhold til alt andet jeg både har i forvejen, men også ønsker mig. Jeg må bare eje dem, meeeeen, det bliver ikke lige nu, da mine Louis Vuitton støvler står øverst på min sko ønske liste. Nu kalder jeg dem for ''mine'', fordi jeg simpelthen bare må eje dem. Jeg regner med og håber på, at jeg får fingrene i dem meget snart.


Gucci t-shirt
2400kr

Den her t-shirt er et must for mig ! Hvis ikke i har bemærket det, har jeg en svaghed for Gucci's fantastiske design ;) Jeg synes simpelthen at deres design er så lækkert. Især denne t-shirt er virkelig enkel, og alligevel så feminin. Et lille minus er dog prisen. Jeg synes godt nok at 2400kr er mange penge for en t-shirt, men på et eller andet tidspunkt, må jeg finde en undskyldning, for at forkæle mig selv med denne t-shirt. Jeg kender mig selv godt nok til at vide, at jeg ikke kan stå for disse items.


YSL Pung
2.200kr

For at være ærlig har jeg faktisk ikke en rigtig pung. Jeg har simpelthen ikke fundet den der passer perfekt til mig. Jeg vil gerne have en lille pung, men hvor mine kort stadig kan være i. Den her pung passer bare perfekt til mit behov, og håber virkelig på enten at købe den i løbet af året, eller være så heldig at få den i studentergave til sommer, det ville være så dejligt!


Gucci espadrilles
2.325kr

Sidst men bestemt ikke mindst, er der selvfølgelig endnu et par sko, og selvfølgelig er de fra Gucci.
Normalt er jeg meget til neutrale farver, hvilket disse espadrilles bestemt ikke er, men jeg synes de er vanvittig lækre alligevel! Jeg kan lige se dem til min studenterkjole til sommer, de vil passe perfekt dertil! Prisen er 2.325kr, hvilket er mange penge for et par sko, men når det er Gucci, synes jeg ikke det er så slemt. Dem håber jeg selvfølgelig også kommer til at stå i min garderobe inden året er omme. Heldigvis er der lang tid til året er omme ;)) Thank god


Synes godt om

Kommentarer