10 TING I IKKE VIDSTE OM MIG

Hello there

Det er ved at være et godt stykke tid siden, at jeg har lavet et ''10 ting'' indlæg. Jeg elsker selv at læse indlæg som disse, hos andre boggere, derfor tænkte jeg, at jeg ville dele lidt ud til jer, af ting i højst sandsynligt ikke ved om mig. Let's go!

Jeg sover altid med en bamse
Det er egentlig nok bare en dårlig vane, men jeg synes det er SÅ hyggeligt. Jeg har gjort det siden jeg var helt lille, og vil nok gøre det nogle år endnu. For det ikke skal være løgn, så kan jeg ikke sove ordentligt, hvis ikke jeg har en bamse, eller rettere sagt, min egen bamse, og jeg tager også altid en med på ferie! Så ja, 20 år, og sover stadig med bamse. Og så undre i jer over, at jeg ikke har en kæreste? haha

Jeg er en snackhund
Og så er der nogle af jer, der undrer sig over ordet snackhund? Det er et ord vi bruger lidt i min familie. Det er et ord vi bruger, når man elsker at snacke, istedet for at tage et ordentligt måltid. Jeg elsker at spise små snacks hele tiden, og har også altid snacks på mig, når jeg går udenfor en dør

Jeg går næsten altid i joggingtøj herhjemme
Jeg ser ikke altid ud, som jeg gør på Instagram, desværre. Når jeg sidder herhjemme og arbejder, sidder jeg ikke i pænt tøj, pænt makeup, og opsat hår. Der sidder jeg blot i noget behageligt jogging/nattøj, som jeg føler mig komfortabel i, uden makeup, måske med mine briller på, og med en knold i håret. Jeg elsker at kunne hygge rundt i nattøj, selvom jeg arbejder

Jeg kan ikke tåle ananas
Jeg elsker ananas, men jeg kan desværre ikke tåle det. Min tunge hæver rigtig meget op, og begynder at klø, hvis jeg spiser bare et enkelt stykke. Sidste gang jeg spiste det, er omkring min konformationstid i 2011

Jeg er rigtig bange for nåle
Jeg er som mange andre, rigtig bange for låne. Faktisk er det så slemt, at jeg får det rigtig dårligt, når jeg ved jeg skal have taget blodprøver. Fun fact: Da jeg i 2013 havde acne, skulle jeg have taget blodprøver en gang om måneden, for at tjekke at alt var som det skulle være, idet jeg tog nogle super stærke piller mod det. Det var forfærdeligt. Alle sagde jeg ville blive god til det, når det skulle gøres så tit, men det skete aldrig.

Jeg synger ALTID i bilen
Jeg elsker at skrue musikken helt op, og have et lille moment i viola (min fiat 500). Det sker hver eneste dag, og jeg bliver aldrig nogensinde træt af det.

Jeg er et værre rodehovede, på mine værelser
Ja jeg roder ret meget, hvilket er meget underligt, idet jeg er utrolig perfektionistisk på mange andre punkter, men lige med orden på værelser, der er jeg ikke så perfektionistisk, haha. Det mest ironiske er, at jeg hader rod, og arbejder bedst, når der er orden hvor jeg lever. Men jeg lærer det nok en dag (forhåbentligt. Det tror jeg også min mor håber)

Jeg hader at løbe
Okay hvem elsker at løbe? Ikke mig! Faktisk er jeg heller ikke særlig god til det. Jeg har en dårlig teknik, og et knæ der driller lidt også. Men ofte er det bare den nemmeste måde, at få bevæget sig lidt på. Jeg plejer altid at tænke, hvis jeg løber frem for at gå, er jeg hurtigere hjemme igen. Er jeg den eneste? UMULIGT!

Jeg bruger babypudder som tør shampoo
Den havde i måske ikke hørt før? I vil takke mig senere så. Før i tiden brugte jeg altid batiste, eller tony and guy tør shampoo, og det bliver dyrt, når jeg bruger det næsten hver dag. Derfor har jeg fundet ud af, at babypudder virker lige så godt, hvis faktisk ikke bedre, koster næsten ingenting, og holder forever (eller i hvert fald langtid)!

Jeg kan ikke svømme
Det er faktisk lidt pinligt, at være 20 år, og stadig ikke kunne svømme, men sådan er det. Det er heller ikke fordi jeg vil drukne, hvis jeg hopper i vandet, uden at kunne bunde. Jeg kan bare ikke svømme rigtigt. Men hundesvømning går aldrig galt ;)


Jeg håber i synes det var hyggeligt, at lære mig lidt bedre at kende, selvom i efterhånden ved det meste.
Må i have en dejlig dag


Kisses M

  • Personal

Synes godt om

Kommentarer

NinaNielsen
NinaNielsen,
Godt råd med babypudder 😃 made my day
nouw.com/ninanielsen
Andrea
,
kan du ikke lave indlæg om hvad du gjorde for at komme af med din acne?

Instagram @mettehogh