10 TING I IKKE VIDSTE OM MIG #2

Hello there

Jeg spurgte jer tideligere i dag, om i helst ville se min hudpleje rutine, eller en ''10 ting om mig'', og det blev de 10 ting. Det er også et indlæg, jeg selv elsker at læse på andre blogs, der er altid nogle sjove ind imellem.

Må i have en dejlig aften <3

1. Næsten alt min kommunitation mellem mine veninder, foregår over Snapchat, eller Instagram istedet for facebook, sms eller telefon.

2. Jeg er utrolig glad for kaffe, og er ude og drikke kaffe med venner og veninder minimum 3 gange om ugen.

3. Jeg er meget bange for mørke, og har altid været det. Det værste jeg ved, er at gå alene om aftenen! Så ringer jeg altid til nogle, for at jeg ikke føler jeg er helt alene.

4. Jeg tager aldrig telefonen, når det er skjult nr der ringer. Hvis folk vil mig noget, må de have deres nr. vist.

5. Jeg har aldrig set SKAM eller FRIENDS, og kommer nok heller aldrig til det. Det er nok mest en protestsag, da jeg for det første er ubeskriveligt langt bagefter, og for det andet gider jeg ikke igennem alt det, hvor man kun snakker om den ene tv serie, når alle andre så den for over et år siden, haha. Never gonna happen

6. Jeg elsker action film! Hvis jeg skal se en rigtig god film, skal det enten være en virkelig god action film, eller en kærlighedsfilm, hvor jeg helst skal ende med at græde!

7. Jeg har et utrolig taveligt immunforsvar. Jeg bliver utrolig nemt syg, og så ligger jeg næsten altid i sengen 4-5 dage af gangen..

8. Mit første ord var ’’stjerneskruetrækker’’ og ’’topnøglesæt’’, måske min fars mekaniker baggrund, har sat sine spor i mig haha

9. Jeg er utrolig nemt til tårer, især til film og serier!

10. Jeg er utrolig dårlig til at svømme.. Hele min familie har prøvet af lære mig det gennem hele mit liv, men jeg ender altid med krål med overkroppen, og hundesvømning med benene, haha.

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mettehogh