1 år på bloggen. Tusind tak for alt!

Hello there

Jeg har længe tænkt over, hvordan jeg skulle skrive dette indlæg da det faktisk er noget der betyder utrolig meget for mig. I dag er det præcis 1 år siden jeg tog springet, og startede denne blog. Efter flere års overvejelser, frygt for andres tanker, meninger og holdninger, valgte jeg endelig at starte bloggen, og gøre hvad JEG havde lyst til. Dette har vist sig, at være det bedste jeg nogensinde har gjort. På kun et år, er det blevet mit fuldtidsjob, mit sted hvor jeg kan være 100% mig selv, mit frirum, og mit eget lille univers jeg har med jer. Et sted jeg kan interagere med alle jer, som følger med hver eneste dag. Det betyder simpelthen så meget for mig!

Det har været et stort eventyr, som jeg aldrig nogensinde vil fortryde. Jeg er helt overrasket over, at det allerede er et år siden. Tiden er fløjet afsted. I har taget mig med storm. I har været de sødeste hele vejen igennem, og har været så gode til at hjælpe mig, hvis jeg har været i tvivl om noget, haft brug til hjælp til nye indlæg osv. Jeg er så taknemmelig for den måde i har taget imod mig. Det er virkelig fantastisk, at have sådan nogle dejlige læsere. Jeg sætter så stor pris på jer, hvilket jeg nok ikke får sagt nok i hverdagen, men nu hvor jeg sidder og reflekterer over det seneste år, er jeg så uendelig taknemmelig for, at i vil læse med hver eneste dag, og at i giver mig så god feed back, på mine indlæg. Jeg er så overvældet af glæde over, at der er så mange der vil følge med i mit liv, kan bruge mine ord, og finder inspiration i mit materiale! Jeg håber virkelig i kan mærke på mig, hvor taknemmelig jeg er!!

Jeg har så mange ting i ærmet, som jeg arbejder på, og jeg håber inderligt , at det hele kan lykkedes. Jeg krydser fingre. For ikke at det her bliver for mange gentagelser, vil jeg ikke skrive alt for meget. Jeg vil bare fortælle jer, at jeg er så lykkelig, for den måde i er på. Jeg tror altid man selv synes, man har de sødeste følgere, men I er VIRKELIG de bedste! Jeg er forevigt taknemmlige for jer. Uden jer ville det aldrig være muligt for mig, at leve af det jeg elsker aller mest, nemlig at levere lækkert materiale til jer, arbejde med fashion, billeder og have en daglig kontakt med så maneg fantastiske mennesker!

Jeg elsker jer. Sådan virkelig. Jeg er så glad for jer, hvilket i forhåbentlig kan mærke i dette indlæg.

TUSIND TAK FOR JER!

Jeg håber at i i fremtiden fortsat vil følge med. Og som altid, kan i altid skrive til mig, hvis i har ønsker til kommende indlæg, i gerne vil læse. Jeg læser alle jeres beskeder, både her og på instagram, og forsøger at svare jer alle så hurtigt som muligt. Jeg nyder simpelthen, at få lov til at skrive med jer, fordi så føler jeg at jeg kender jer lidt, som i føler i kender mig!

Må i få en dejlig aften! Jeg vil få pakket det sidste, så jeg er klar til at rejse til Spanien i morgen

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

molgedecor
molgedecor,

Alt det du har opnået på blot et år er simpelthen så sejt! Jeg nyder at følge med <3 Ha' en rigtig dejlige ferie!

nouw.com/molgedecor
Mettehogh
Mettehogh,

Hvor er du sød. Tusind tak fordi du følger med <3

nouw.com/mettehogh
nadjauhrenfeldt
nadjauhrenfeldt,

Virkelig sejt på blot et år! Keep up the good work <3

nouw.com/nadjauhrenfeldt
Mettehogh
Mettehogh,

Tusind tak!! <3

nouw.com/mettehogh

Instagram @mettehogh